Vil du styrke din krop og er du allerede der hvor du har kastet dig over din træning derhjemme fra, så skal du måske lige stoppe op og tjekke om du har det rigtige udstyr til rådighed til din træning, før du mister motivationen eller laver skader.

Undgå at komme på et skråplan

Det er blevet populært at træne med modstand fra sin egen kropsvægt. Det kræver for det første ikke særlig meget udstyr og mange af øvelserne kender vi allerede til fra forskellige situationer i hverdagen, men det er vigtigt at du lige stopper op og tjekker det udstyr du nu engang har dig, for uden det rette udsyr kan du hurtigt komme på et skråplan.

KINETIKshop.dk finder du de få men meget brugbare træningsremedier du kan bruge i din træning. Grunden til at det kan være en god idé at anskaffe simpelt udstyr som du finder her, er bl.a. at du ikke bør udsætte dig selv for at miste motivationen.

Yd mere og bedre med det rette udstyr

Når man ikke har adgang til det rette udstyr, kan vi hurtigt miste motivationen. Det skal være rart at træne og det er vigtigt at du ikke er for hård ved din krop undervejs.

Noget så simpelt som en gummimåtte af den bedste kvalitet kan desuden være med til at du kan klare lidt ekstra i din træning, fordi du ikke stopper af de forkerte årsager.